Kanoniese formalismes vir die meervoudige integraalprobleem in die variasierekening - Murray, Daniel Matthys (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.