n Bepaling van die aktiveringsenergie vir selfdiffusie, die diffusiekonstante en die ekstrinsieke pakfoutenergie van Al-1.5 [persent] Mg met behulp van transmissie-elektronmikroskopie - Cloete, Guido Pierre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.