n Empiriese ondersoek na die moeilikheidswaarde van die chemie-items in die sillabus vir natuur- en skeikunde in Kaapland met die oog op die samestelling van 'n verdunde sillabus - Fox, Herbert Ebenezer (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.