n KMR-studie van waterstofbinding in steries-gehinderde fenole - Spies, H. S. C.(Hendrik Stephanus Cornelius),1956- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.