n Kritiese evaluering van die individuele skaal van die Skool vir Blindes - Van der Westhuysen, Thomas Waller Bodley (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.