'n Studie van Botrytis cinerea met verwysing na die effek van swaeldioksiedtoedienings, verskillende tye na bespuiting van druiwekorrels met konidia, op die intensiteit van vaalvrot - Combrink, J. C. (Jacob Coenraad), 1918- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1972.