n Studie van vitamien A-bepalingsmetodes en van die vitamien A-status van beeste en skape op Elsenburg - Erasmus, Johannes Jurie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.