Veralgemenings van sekere kompaktheidseienskappe van lineere operatore en hulle getransponeerdes - Muller, M. A.(Michael Arnold) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.