Wolproduksie en liggaamsamestelling van Merinoskape tydens massaveranderinge - Jacobs, G. A.(Gideon Albertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.