Atoomoorlog onder die aspek van die sedelike, met besondere verwysing na die teorie van die regverdige oorlog - Le Roux, C. F. S. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1973.