Die benutting van melkdiete met verskillende kaloriekonsentrasies deur die voorherkouerkalf - Liebenberg, Louis Henry Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch. 1973.