Die biologie en epidemiologie van donsskimmel in Wes-Kaapland - Marais, P. G.(Pierre Guillaume) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.