Die invloed van verskillende proteien-energieverhoudings in aanvullings op die benutting van suurgrasveldhooi deur skape - De Wet, Herman (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.