Die kategetiese onderrig van die Nederduits Gereformeerde Kerk in Afrika, Oranje-Vrystaat, met besondere verwysing na die gemeente van Witsieshoek - Buys, Gerhardus Lubbe (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1973.