Direkte en gekorreleerde seleksieresponsie in 'n geslote wit Leghorntrop - Poggenpoel, Daniel George (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.