Enkele aspekte van die rol wat ekstra-kurrikulere aktiwiteite speel in die opleiding van blanke onderwysers aan onderwyserskolleges in Kaapland - De Jongh, J. G.(James Gribble) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch.