Leeftye van kernenergievlakke in koper en die selfabsorpsietegniek - Groenewald, W. A.(Willem Adolf) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.