Lupienskroeisiekte in Wes-Kaapland : weerstand en epidemiologie - Van Jaarsveld, A. B.(Alwyn Burger) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.