Aspekte van die biologie en gedrag van die Kaapse grysbok, Raphicerus Melanotis Thunberg - Manson, John (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.