Die amp van die sendingleraar in die jongere kerk : met besondere verwysing na die jongere kerke uit die sending van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Suid-Afrika - Smit, Jacobus Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1974.