Die betekenissfeer van die Ou Testamentiese sub sedert die ballingskap - Landman, P. H. C. G. (Petrus Hendrik Christiaan Gideon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DLitt)--Stellenbosch University, 1974.