Die intrasellulere verspreiding van die isoensieme van kreatienfosfokinase in die rothart - Weidemann, Pieter Andries Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc.) - Universiteit van Stellenbosch, 1974.