Die invloed van aluminiumtoksisiteit op die groei en chemiese samestelling van koring (Triticum aestivum L., cv. 'Inia') - Bester, P. S.(Pieter Swart) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.