Die invloed van pyrithioxine op sekere faktore van intelligensie - Brand, H. J.(Handre Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.