Die pligte en bevoegdhede van blanke onderwysers in staats- en staatsondersteunde skole in die Republiek van Suid-Afrika - Cerff, S. M.(Severus Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Oorspronklik 'n proefskrif (M. Ed. -- Universiteit van Stellenbosch) onder titel: Die pligte en bevoegdhede van blanke onderwysers in staats- en staatsondersteunde skole in die Unie en Suidwes-Afrika.