Aanpassing en evaluering van die Kaliforniese sielkundige vraelys - Le Roux, J. A.(Johannes Albertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.