n Ondersoek na die invloed van bepaalde omgewingsfaktore op Schmidtia kalahariensis Stent en Enneapogon cenchroides (Licht.) C.E. Hubbard (E. mollis Lehm.) - Van Niekerk, J. P.(Jan Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.