n Studie oor endomorfismeringe van abelse groepe en klasse van ringe wat endomorfismeringe is - Botha, J. D.(Johannes Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.