Reuksintuiglike kommunikasie : feromoonafskeidings van die pedale klier van die bontebok (Damaliscus dorcas) - Crowther, Maritha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.