Die aanvulling van hoe ureum diete vir melkkoeie met metionien hidroksie analoog - Pienaar, J. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.