Die geskiedenis van die biblioteek van die Kaapse Parlement, 1854-1909 - Jooste, M.(Maryke Cecilia) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.