Die spraakleesvermoe van gehoorgestremde kinders : 'n sielkundige ondersoek - Maritz, Jacob Casper (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.