Geskrewetaalmoeilikhede by leerlinge in die sekondere skool : 'n opvoedkundig-sielkundige studie van die onderliggende neuropsigologiese dinamiek - Du Preez, J. J.(Johan Jacob) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.