Morfologiese en embriologiese studies van die genus Gethyllis - Van Reenen, C. J.(Cathrine Johanna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.