n Bepaling van die bindingsenergie tussen 'n vakature en 'n opgeloste magnesiumatoom in verdunde aluminium-magnesium allooie - Du Preez, W. B.(Wilhelm Bouwer) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch.