n Ondersoek na die voggehalte waarby Pinus radiata- en Pinus pinaster-spinthout en -kernhout nog doeltreffend behandel kan word met 'n koper-chroom-arsenaat-preserveermiddel - Coetzee, Petrus Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.