'n Oorsig van beplanning en beplanningstegnieke in die bosbou met spesiale verwysing na oesreelings - Kassier, Horst Werner (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.