n Studie van die faktore wat die akkuraatheid van vogbepaling van Pinus patula-droogkamermonsters beinvloed en 'n kritiese ontleding van versnelde tegnieke van vogbepaling van droogkamervragte - Stohr, H-P.(Hans-Peter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.