Psigofisiologiese reaksiepatrone en persoonlikheidseienskappe van sigaretrokers - Roos, S. S.(Simon Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.