Cyprianus en die Lapsi : 'n studie van die behandeling van die Lapsi in die tyd van Cyprianus - Gavera, John Peter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.