Die aanbod van hout (in rondemaat) in Suid-Afrika met inagneming van faktore wat die aanbod kan beinvloed - Staal, Dirk Leslie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.