Die bepaling van die T.K.K.-stabilometermoontlikhede en die vergelyking van groepe top sportlui se balansprestasies ten opsigte daarvan - Du Randt, R.(Rosina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch.