Die herkonsepsie van lakterende vleisraskoeie as beperkende faktor by die praktiese toepassing van ovulasiesinchronisasie - Grosskopf, J. F. W.(Johannes Friedrich Wagner) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.