Die nastrewing van affektiewe doelstellings in liggaamlike opvoeding vir meisies - Wiid, B. M.(Beatrice Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.