Die voorbereiding en voortgesette opleiding van onderwysleiers in andragogies-didaktiese perspektief - Cawood, J.(Joseph) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.