Endogene ouksien-, gibberellien- en stremstofpeile gedurende die rypwording van vrugte van Prunus domestica L., cv. Golden king - Scheepers, J. L.(Jacobus Lourens) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.