Ewewigte tussen molibdeen(VI)-spesies van 'n hoe protonasiegraad - Heyns, J. B. B.(Jacobus Bernardus Botma) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.