n Klimaatsbeskrywing van die Jonkershoek-Bosnavorsingstasie met die doel om klimaatsveranderinge wat stroomafvoer kan beinvloed, op te spoor - Van Lill, Willem Schutz (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.