n Vergelyking tussen springbokke en skape ten opsigte van sekere voedingsaspekte - Vorster, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.