Die aard en funksie van die vrae van die adolessent in die kategetiese onderrig, met verwysing na die doelmatigheid van die Nederlandse geloofsbelydenis as leerstof in die belydeniskatkisasie - Higgo, Gerrit (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1977.